Veterinārija

Drukāt
Banner 1050x80

Tedijs, veterinārā klīnika, zooveikals, SIA Janas veterinārā prakse

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ dzīvnieku terapija ✓ ķirurģija ✓ sterilizācija ✓ kastrācija ✓ vakcinācija ✓ čipošana ✓ profilakse ✓ konsultācija ✓ dzīvnieku barība, aksesuāri, kopšanas līdzekļi ✓ laboratoriskie izmeklējumi Par klīniku:

"Tedijs", veterinārā klīnika, zooveikals, SIA "Janas veterinārā prakse", veterinārārsts, vetārsts, veterinārā klīnika, laboratoriskie izmeklējumi dzīvniekiem, veterinārārsti Cēsīs. Dzīvnieku klīnika. Veterinārija, mikročipi, dzīvnieku ķirurģija Cēsīs. Zoo veikals, dzīvnieku barība, zoopreces, mājdzīvnieki Cēsīs, Uzvaras bulvāris, Cēsu novads, Priekuļi, Limbaži, Vidzeme, Valmiera.

4 MĪĻAS ĶEPAS, SIA, Veselības māja dzīvniekiem

Loku 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Pakalpojumi:: ✓ Veselīga dzīvnieku pārtika (ikdienai un atveseļošanās periodam), īpaši izmeklēta prece, kārumu daudzveidība un kvalitatīvi aksesuāri dzīvniekiem ✓ Veterinārā klīnika, veterinārie pakalpojumi, medikamenti ✓ Dzīvnieku apkopes procedūras (ausu tīrīšana, nagu griešana, ķepu vaskošana) ✓ Vakcinācijas ✓ Identifikācija ar mikročipiem ✓ Dzīvnieku reģistrēšana LDC datubāzē ✓ Dokumentu sakārtošana ikdienai un ceļošanai ar dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku ārstēšana un ķirurģija ✓ Analīžu noņemšana (asins, urīna, ādas nokasījumu, citoloģijas u.c.) diagnozes precizēšanai ✓ Mīksto audu ķirurģija ✓ Ortopēdiskā ķirurģija ✓ Dzīvnieku kastrācija, sterilizācija ✓ Onkoloģiskā ķirurģija ✓ Pēcoperācijas novērošana operācijas dienā ✓ USG izmeklējumi (Ultrasonogrāfija) - šobrīd šis pakalpojums nav pieejams. ✓ Zobu higiēna, zobakmens noņemšana ar ultraskaņu, zobu tīrīšana un pulēšana ar ultraskaņu, zobu ekstirpācija (izņemšana) ✓ Lāzerterapija (grūti dzīstošām brūcēm un sarežģītu kaulu lūzumu ārstēšanas papildināšanai) ✓ Konsultācijas un nosūtījumi pie labākajiem specializētajiem ārstiem specifisku veselības problēmu gadījumos ✓ Dzīvnieku friziera pakalpojumi (t.sk. "dusmīgo" kaķu frizēšana narkozē). SKAISTUMA KLĪNIKA LIELIEM, MAZIEM, MĪĻIEM UN VALDONĪGIEM!

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

Pārgaujas veterinārā klīnika un aptieka, SIA, Zoopreces Valmiera

Mazā Stacijas 5, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Pārgaujas veterinārā klīnika un aptieka" piedāvā veterinārārsta pakalpojumus, pieejama veterinārā aptieka, zoopreces, dzīvnieku barība un dzīvnieku aksesuāri. Valmierā. T. 29449835

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

Amicus, veterinārā klīnika

K.Valdemāra 16, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi: ✓ terapija ✓ ķirurģija ✓ stomatoloģija ✓ vakcinācija ✓ mikročipēšana ✓ asiņu, urīna, fekāliju un apmatojuma analīzes ✓ vēdera dobuma ultrasonogrāfija un grūsnības noteikšana ✓ dzīvnieku ārstniecisko un profesionālo barību ✓ barības piedevas, kopšanas līdzekļus un vitamīnus ✓ profesionālas konsultācijas dzīvnieku īpašniekiem

Liepas veterinārā ambulance, SIA

"Ravas" , Blīdenes pagasts, Saldus nov., LV-3852
Mūsu pakalpojumi::

 

✓ Lauksaimniecības dzīvnieku izmeklēšana un ārstēšana ✓ Aktuālas ķirurģiskas operācijas (glumenieka dislokācija, ķeizargrieziens u.c.) ✓ konsultācijas govju mītņošanā, ēdināšanā, aprūpē ✓ Palīdzība lauksaimniecību dzīvnieku dzemdībās ✓ Barības devu sastādīšanu ✓ Veicam govju mākslīgo apsēklošanu

 

Jelgavas centra veterinārā klīnika, VETI.LV

Driksas 1, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

Mūsu veterinārā klīnika sniedz plašu veterināro pakalpojumu klāstu. Īpaši esam zinoši mājas sesku aprūpē.

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Par uzņēmumu: SIA "Cortex" ir veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava Bauskā, kas sniedz veterināros pakalpojumus, kā arī piedāvā dažādus dzīvnieku kopšanas līdzekļus, dzīvnieku barību un medikamentus.

Dzintara veterinārā klīnika, SIA

Dzintaru 8, Liepāja, LV-3401
Veterinārie pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Ķirurģija ✓ Stomatoloģija ✓ Rentgens ✓ Laboratorijas izmeklējumi ✓ Cilmes šūnu terapija suņiem Veterinārā klīnika: Sniedzam veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem. Atsevišķa sterilo operāciju zāle. Iespēja izmantot inhalācijas anestēziju. Silta pēcoperācijas telpa. Zobakmens tīrīšana, zobu pulēšana. Digitālais rentgens. Suņu un kaķu ikdienas un ārstnieciskās barības. Medikamentu tirdzniecība. Plašs pretblusu un pretērču preču klāsts.

Lāce I., veterinārārste

Republikas 10-1, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Praktizējošā veterinārste Ina Lāce strādā mājas vizītēs pēc izsaukuma, kā arī sniedz attālinātas konsultācijas. Rūpīga, pacietīga un laba veterinārārste ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, specializācija – mājas vizītes pēc izsaukuma un vienošanās.

Veterinārais centrs - aptieka AnRiVet, dzīvnieku viesnīca

Krāslavas 4, Rēzekne, LV-4601
Veterinārija , vetārsts, veterinārā klīnika, vet, vetārsti, konsultācijas, laboratoriskie izmeklējumi,

Priedniece B., veterinārārste Priekuļos

Priekuļi, Cēsu prospekts 3, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts: Veterinārija. Veterinārklīnika. Veterinārārsti. Vetārsts. Veterinārā klīnika. Priekuļos. Priekuļi. Cēsīs.

AAZOO, SIA

K.Baumaņa 9-42, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Pieredzes bagāts uzņēmums, kas nodarbojas ar veterināro pakalpojumu sniegšanu. Piedāvājam preces mīluļu barošanai, apkopšanai, izklaidei un veselībai. Savukārt klīnikas darbinieki parūpējas par negaidītām ķibelēm, kā arī regulārajām vakcinācijām un pārbaudēm. Pieejami arī friziera pakalpojumi dzīvniekiem.

Fizioterapijas-rehabilitācijas kabinets lolojumdzīvniekiem

Brīvības 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Pakalpojumu veidi:: ✓ masāža - tās mērķis pareizi ietekmēt muskuļus, asins piegādi un limfas cirkulāciju, lai saglabātu locītavu un mīksto audu elastību un novērstu turpmāko funkciju zaudēšanu; ✓ akupunktūra - ārstēšanā tiek izmantota iedarbība uz dzīvnieka virsmas bioloģiski aktīvajiem punktiem ar speciālām adatām; ✓ elektroterapija - pie augstām frekvencēm aktivizē sāpju nomācošo nervu sistēmas mehānismu, bloķējot sāpju signālu; ✓ lāzers - ārstē specifiskas kaites, kā sāpes un diskomfortu pēc operācijas, neiroloģiskas problēmas, hroniskas ādas slimības, artrītu, grūtu brūču dzīšanu.
ZL.LV iesaka

Endijas veterinārā klīnika

M.Ķempes 10, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Sniedzu veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem, ārstēšana, vakcinācija, čipēšana, ķirurģiskā palīdzība, laboratoriskie pakalpojumi, ultrasonogrāfija, dermatoloģija. Dzīvnieku dokumentu sagatavošana izbraukšanai no valsts. Piedāvāju arī zobakmens tīrīšanu, zobu pulēšanu. Klīnikā var iegādāties suņu un kaķu ikdienas un ārstniecisko barību, nepieciešamos medikamentus, attārpošanas un atblusošanas līdzekļus, šampūnus, ausu tīrāmos līdzekļus.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
Apraksts:

LBTU Veterinārā klīnika ir lielākā veterinārā klīnika Latvijā, kas sniedz veterināros pakalpojumus dažādu sugu dzīvniekiem suņiem, kaķiem, eksotiskajiem dzīvniekiem, zirgiem un lauksaimniecības dzīvniekiem. Veterināro pakalpojumu augstā kvalitāte tiek sasniegta, piesaistot Latvijā labākos veterināros speciālistus, izmantojot mūsdienīgas vizuālās diagnostikas un laboratoriskās izmeklēšanas metodes, kā arī uz pierādījumiem balstītu medicīnu. Sadarbojamies ar citām veterinārajām klīnikām Latvijā un Baltijā, sniedzot references pakalpojumus. Neatliekamā palīdzība tiek nodrošināta diennakts režīmā.

Ikaross, veterinārā klīnika

Gobas 10a, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, kā arī mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana; ✓ Mājas vizītes Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana un nepieciešamās terapijas nozīmēšana un veikšana; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija un dažādas terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai. Pieejama arī intravenozā barošana.

DK Vetmed plus, SIA

Rūpniecības 9, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
veterinārie pakalpojumi, veterinārā palīdzība, aprūpe, vetārsti, vetārsts, veterinārs, veterinārārsts, veterinārija
Dzīvnieku veterinārmedicīniskā aprūpe, čipēšana, potēšana, ķirurģija. Diagnostika: laboratoriskie un rentgenoloģiskie izmeklējumi. Vetārsta konsultācijas mazo dzīvnieku un lauksaimniecības dzīvnieku labturībā un ārstēšanā. Izziņas un citi dokumenti dzīvnieku izvešanai uz ārzemēm.